ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ghidul catre o piele frumoasa la maturitate - articole medicale

Ghidul catre o piele frumoasa la maturitatePielea este intr-o continua schimbare si trebuie avuta foarte mare grija de ea pentru a fi mentinuta tanara cat mai mult timp, ajutand-o cu produsele necesare in functie de etapa vietii in care te afli.

Daca trecerea anilor nu poate fi controlata, se poate avea grija sa se atenueze impactul pe care il are asupra pielii. Nu este foarte costisitor sa faci acest lucru, ci doar trebuie sa ai rabdare sa gasesti produsele care ti se potrivesc cel mai bine. Alege creme cu ingredienti activi precum retinolul, antioxidantii si peptidele, dupa cum recomanda un medic dermatolog de la Universitatea Tulane, pentru sarcina, perimenopauza, menopauza sau stres. Cumpara de la farmacie produse pe baza de benzoil peroxid, care ajuta la uciderea bacteriilor, si acid salicilic, pentru desfundarea porilor.

Daca problema nu se rezolva in 3 luni, este bine sa apelezi la ajutorul unui dermatolog, care sa iti dea produse mai puternice, ce nu te vor lasa cu cicatrice si vor reduce activitatea glandelor ce secreta sebuum. Retinoidele ajuta si ele in caz de acnee, reducand si liniile fine, stimuland colagenul si prevenind eventualele decolorari si pete de soare.

Daca ai intre 30 si 60 de ani, este posibil sa iti apara pete rosiatice, din cauza unor vase mici de sange sparte sau foarte dilatate, la nivelul nasului, al obrajilor sau al barbiei. Acestea pot fi tratate cu antibiotice topice, adica sub forma de creme.

In caz de rozacee moderata, este bine ca tratamentul de cateva zile sa fie repetat de 6 ori, cu cate o luna de pauza intre reprize. In afara de soare, si stresul, fluctuatiile hormonale sau alcoolul mai pot provoca aceasta afectiune. Chiar si bauturile si alimentele foarte fierbinti sau sportul intens pot fi cauze ale acestei probleme.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/pielea/ghidul-catre-o-piele-frumoasa-la-maturitate-1167938




Ghidul catre o piele frumoasa la maturitate - articole medicale - startsanatate