ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Greutatea mica la nastere cauzeaza probleme pulmonare, la maturitate - articole medicale

Greutatea mica la nastere cauzeaza probleme pulmonare, la maturitateAdultii care au venit pe lume cu o greutate mica au mai multe dificultati de respiratie decat cei care s-au nascut cu greutate optima, arata un nou studiu.

Concluzia a reiesit in urma cercetarii dosarelor a 627 de voluntari din China, barbati si femei cu varsta de peste 40, dar pana la 50 de ani. Conform Reuters, cei care se nascusera cu mai putin de 2,5 kilograme aveau cele mai multe probleme pulmonare, in timp ce la polul opus se aflau cei care venisera pe lume cu peste 3 kilograme.

Nu exista dovezi in sprijinul faptului ca greutatea in sine ar fi o cauza a problemelor pulmonare de mai tarziu, se mentioneaza in jurnalul Pediatrics.

Insa dezvoltarea fetala, mai ales primele stadii de dezvolare, este cea care conteaza, alimentatia mamei, mai exact deficientele acesteia, fiind cea care programeaza eventualele probleme de sanatate din viata fatului, dupa cum au explicat cercetatorii de la Universitatea din Beijing.

Iar daca mama mai si fumeaza pe perioada sarcinii, riscul ca bebelusul sa se nasca prea mic este foarte mare. Acesti copii au si un volum al plamanilor mai mic si un risc crescut de astm si infectii respiratorii.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/03-09-2010/greutatea-mica-la-nastere-cauzeaza-probleme-pulmonare-la-maturitate-1001130




Greutatea mica la nastere cauzeaza probleme pulmonare, la maturitate - articole medicale - startsanatate