ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Imbunatateste-ti memoria taind din calorii! - articole medicale

Imbunatateste-ti memoria taind din calorii!Reducerea caloriilor cu 30% pe o perioada de trei luni sporeste capacitatea de a memora cu 20% si reduce dramatic concentratiile de insulina, releva un nou studiu.

Cercetarea, facuta pe un esantion de persoane in varsta, sanatoase, subliniaza inca o data beneficiile unei diete bazate pe reducerea de calorii, noteaza publicatia Nature.

Pana acum, studiile care urmareau efectele reducerii caloriilor au relevat o imbunatatire a sanatatii, insa nu se mentiona nici un efect asupra memoriei.

Neurologul Agnes Floel si o echipa de la Universitatea Münster, Germania, au analizat un grup de 50 de persoane, impartit in trei grupuri: unul si-a mentinut dieta obisnuita, al doilea a redus caloriile iar al treilea a mancat mai multe alimente continand acizi grasi polisaturati, cum ar fi pestele si uleiul de masline.

Subiectii studiului aveau o greutate normala sau usor supraponderala, si peste 60 de ani.

Dupa trei luni de la inceperea experimentului, cercetatorii au descoperit ca cei care au redus caloriile retineau cu 20% mai bine listele de cuvinte decat cei care isi mentinusera dieta sau mancasera mai multe alimente continand acizi grasi polisaturati.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-28-2009/imbunatateste-ti-memoria-taind-din-calorii-643646




Imbunatateste-ti memoria taind din calorii! - articole medicale - startsanatate