ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

In ce fel ajuta fiecare bautura alcoolica organismul - articole medicale

In ce fel ajuta fiecare bautura alcoolica organismulAlcoolul reprezinta o problema pentru societatea actuala, insa consumat in cantitati moderate, poate fi de folos organismului uman. Daca nu cunosti beneficiile bauturilor alcoolice asupra organismului tau, afla din materialul urmator.

Vinul rosu este bun impotriva cancerului, creste nivelul colesterolului bun, stimuleaza sanatatea creierului, ajuta impotriva insomniei si protejeaza impotriva cariilor dentare, aminteste Femeile ce consuma alcool sunt mai putin predispuse sa se ingrase

Ginul este anti-inflamator si diuretic. Aceasta bautura este aromatizata cu ienupar, ce are proprietati anti-inflamatorii care ajuta la ameliorarea durerilor provocate de artrita, reumatism si guta.

Vinul alb reduce nivelul colesterolului, este bun pentru plamani si are efect anti-inflamator. Antioxidantii din vinul alb te protejeaza de moleculele daunatoare ce iti pot afecta tesuturile pulmonare.

Brandy-ul protejeaza impotriva atacurilor de inima si formarii chegurilor de sange, iar sampania ajuta in cazul leziunilor cerebrale.

Lichiorul Bailey protejeaza organismul impotriva cancerului, deoarece are un nivel ridicat de acid ellagic, care inhiba cresterea tumorilor.

Sherry, un vin prelucrat intr-un mod special, protejeaza inima de multe boli. Acesta este la fel de bun pentru sanatate ca si vinul rosu. Acesta contine un nivel ridicat de polifenoli, ce reduce riscul aparitiei unei boli coronariene.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-09-2010/in-ce-fel-ajuta-fiecare-bautura-alcoolica-organismul-1001110




In ce fel ajuta fiecare bautura alcoolica organismul - articole medicale - startsanatate