ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Inghetata si burgerii ne controleaza creierul - articole medicale

Inghetata si burgerii ne controleaza creierulInghetata si burgerii au puterea de a ne controla creierul, trimitand mesaje celulelor sa ignore semnalele primite de la leptina si insulina, hormoni care ne regleaza greutatea, efectele durand chiar trei zile.

Potrivit unui studiu efectuat de UT Southwestern Medican Center din Dallas, corpul da semnale cand primeste prea multe grasimi, insa, cand mancam ceva care ne place, precum ingheta sau mancarea de la fast-food, raporturile chimice din creier sunt alterate, relateaza Reuters.

"Studiile noastre demonstreaza ca, in momentul cand mancam ceva bogat in grasimi, creierul este 'lovit' de acizii grasi si devenim rezistenti la insulina si leptina", spune Deborah Clegg, unul dintre cercetatori.

"Avand in vedere ca nu mai primesti semnale de la creier sa nu mai mananci, exista tendinta de a manca prea mult", a adaugat ea.

Acidul palmitic, gasit in carnea de vita, unt, branza si lapte, este una dintre cele mai "periculoase" tipuri de grasimi din acest punct de vedere, fiind foarte eficient in declansarea mecanismului.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-15-2009/inghetata-si-burgerii-ne-controleaza-creierul-886546




Inghetata si burgerii ne controleaza creierul - articole medicale - startsanatate