ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Insomnia are legatura cu teama de intuneric? - articole medicale

Insomnia are legatura cu teama de intuneric?S-a crezut ca insomnia legata de teama de intuneric este o problema ce priveste doar copiii. Iata ca un studiu desfasurat in Toronto arata ca unii adulti nu reusesc niciodata sa depaseasca aceasta frica si ca insomniile lor ar putea duce catre o angoasa severa.

Cercetatorii de la Universitatea Ryerson au studiat somnul unui grup mic de studenti din Toronto, masurand raspunsul ocular al acestora la zgomote intempestive. Mai intai intr-o camera intunecata, apoi intr-una luminoasa.

In vreme ce participantii fara probleme de somn se obisnuiau cu zgomotele, cei recunoscuti a le fi teama de intuneric manifestau semne de agitatie, anticipand zgomotele nocturne, potrivit ceai din plante sau o baie calda.

Printre alte studii prezentate cu ocazia Conferintei de la Boston, unul dintre ele arata ca lipsa somnului poate influenta alegerea dietei. Daca se doarme mai putin, apare tendinta de a consuma alimente grase si dulci, crescand astfel riscul atacului cardiovascular.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/somn/insomnia-are-legatura-cu-teama-de-intuneric-1173418




Insomnia are legatura cu teama de intuneric? - articole medicale - startsanatate