ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Internetul mareste atentia distributiva - articole medicale

Internetul mareste atentia distributivaInternetul dezvolta creierul celor mici, marindu-le atentia distributiva si ajutand la crearea de noi si noi conexiuni intre celule, insa micsoreaza capacitatea de concentrare si ii face mai vulnerabili la bolile mintale, arata un nou studiu.

Cercetatorii de la Colegiul Universitar londonez spun ca noile gadgeturi si Internetul schimba comportamentul celor mici si chiar modul de gandire al acestora, relateaza Daily Mail.

Un studiu realizat pe 100 de voluntari cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani, generatie care a crescut folosind Internetul, a presupus ca acestia sa raspunda unor intrebari ce le-au fost adresate folosindu-se de net. S-a descoperit ca voluntarii au petrecut mai putin timp pe Internet, jumatate chiar, cautand raspunsurile decat alti voluntari, cu varste mai inaintate.

Totusi, s-a observat o atentie distributiva mult marita comparativ cu cea a altor voluntari. Voluntarii, nascuti dupa 1993, au apelat adesea la prieteni, in defavoarea altor surse chiar mai credibile.

Cercetatorii au mai observat ca tinerii au un sistem de navigare deosebit de cel al adultilor, jongland printre site-uri si rareori intorcandu-se pe aceeasi pagina, pentru a adoua oara. In plus, ei nu petrec prea mult timp pe o pagina web, preferand sa deschida o alta daca nu primesc raspunsul din primele randuri.

Profesorii universitari se plang deja ca tinerii isi pierd abilitatea de a citi sau studia din carti, fiind de-a dreptul terifiati la ideea de a parcurge o carte intreaga.

Un om de stiinta de la Universitatea Oxford este de parere chiar ca Internetul face mintea celor tineri "infantila", rupandu-i de realitate.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-11-2010/internetul-mareste-atentia-distributiva-994456




Internetul mareste atentia distributiva - articole medicale - startsanatate