ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Intrebuintarile uleiului de smirna - articole medicale

Intrebuintarile uleiului de smirnaSmirna este rasina unui arbore de talie mica, intalnit pe taramurile desertice ale Marii Rosii. In antichitate se spunea ca ea indeparteaza toate ispitele si gandurile negre, tocmai de aceea era folosita pentru rugaciune si meditatie.

In credinta crestina, smirna este simbolul intelepciunii, al sufletelor curate si al smereniei. Gustul sau amarui, puternic aromat, precum si proprietatile curative, recomanda smirna drept remediul naturist perfect pentru tratarea racelilor, indigestiilor sau balonarii, informeaza helium.com.

Are efect dezinfectant si trateaza eficient infectiile. Proprietatile sale tonice recomanda uleiul pentru calmarea durerilor si a problemelor respiratorii.

Nasul infundat si toate simptomele asociate racelii si gripei sunt tratate eficient cu ulei volatil de smirna, in doze corespunzatoare.

Atat uleiul volatil cat si fumigatiile cu smirna trateaza starile de agitatie, neliniste phihica sau incapacitate de concentrare.

Uleiul volatil se poate combina cu putina apa si se lasa in camera pana dimineata pentru ca aroma raspandita sa isi faca efectul. Totodata, se pot face fumigatii in camera de lucru sau dormitor.

Daca este combinat cu ulei de levantica si lamaie, poate fi folosit cu succes pentru tratarea ciupercii piciorului.

Pentru tratarea tenului cu probleme, prepara in casa o lotiune eficienta din ulei de smirna si trandafir. Amestecul nu are numai proprietati dezinfectante, dar intinereste si ofera pielii aspectul sanatos si neted.

In tratamentul pentru acnee, combina ulei de smirna cu musetel si trandafir. Aplica pe fata seara si dimineata si vei observa in cel mai scurt timp efectele sale dezinfectante.

Infectiile din gura sunt indepartate eficient prin gargara cu ulei esential de smirna, combinat cu putina apa. Pentru dinti, smirna este eficienta daca se foloseste ca apa de gura, in combinatie cu ulei de menta si lamaie.

Specialistii cred ca uleiul de smirna este de asemenea cel mai bun dezinfectant intern pentru femei.

Daca vrei sa urmezi un tratament naturist cu smirna, fie sub forma de tinctura sau ulei, consulta mai intai medicul specialist. El iti va recomanda atat doza cat si regularitatea tratamentului.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-14-2009/intrebuintarile-uleiului-de-smirna-853606




Intrebuintarile uleiului de smirna - articole medicale - startsanatate