ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Invata cum sa adaugi legumele in alimentatia copiilor tai - articole medicale

Invata cum sa adaugi legumele in alimentatia copiilor taiOrice incercare a unui parinte de a-si face copiii sa manance cat mai multe legume se poate transforma intr-o misiune imposibila.

Te temi ca micutii tai nu vor avea un organism sanatos daca nu mananca legume? Atunci incearca sa adaugi nutrientii sanatosi in alimentatia copiilor fara sa risti ca acestia sa refuze.

O sa ai nevoie de timp, ingeniozitate si un procesor de alimente, potrivit How Cast.

Pentru inceput, inlocuieste untul din produsele facute in casa cu piureul de fasole si in acest mod vei scapa de grasimi si vei obtine un aliment bogat in fibre.

Amesteca carnea cu legumele. Daca doresti sa pregatesti o masa pe baza de carne, incearca sa ii pacalesti pe cei mici si sa ii faci sa manance mai sanatos prin amestecarea acesteia cu legumele. Vei avea nevoie de un procesor de alimente si totul o sa fie foarte usor de preparat.

Daca ti-ai obisnuit copiii cu produsele preparate in casa o sa iti fie mult mai usor sa adaugi legumele in alimentatia lor. Atunci cand prepari astfel de produse, baga in compozitie bucatele mici de spanac sau ridichi.

Alege un dovleac bun, baga-l in cuptor sa il coci, iar apoi fa-l pasta. Ia pasta si amestec-o in compozitia pentru budinca. Copiii tai nici nu vor simti diferenta, insa organismul lor da.

Poti folosi si fructele in anumite cazuri. Inlocuieste maioneza cu avocado. Ia un avocado, fa un piure din el si inlocuieste maioneza cu acest produs.

Fortifica piureul de cartofi prin adaugarea conopidei pisate.

Incearca sa inlocuiesti ciocolata din clatitele de dimineata cu dovleacul copt.

Orice copil isi doreste un pahar de suc de fructe. Nimic nu este mai delicios pentru ei si nu exista un mod mai dragut de a incepe dimineata. Adauga morcovi pasati peste sucul de fructe al celor mici.

Daca vei adauga morcovi sau dovlecei rasi in compozitia brioselor, le vei face mult mai nutritive.

Daca copilul tau refuza sa manance o leguma nu dispera si nici nu renunta. Anumite studii au demonstrat ca este posibil ca un copil sa manance o leguma abia dupa ce i-o arati de 10-15 ori.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/07-08-2009/invata-cum-sa-adaugi-legumele-in-alimentatia-copiilor-tai-812519




Invata cum sa adaugi legumele in alimentatia copiilor tai - articole medicale - startsanatate