ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

La ce e bun uleiul de muscate - articole medicale

La ce e bun uleiul de muscateUleiul esential de muscate se obtine prin distilarea cu vapori de apa a frunzelor si tulpinii plantei. Produsul obtinut are numeroase intrebuintari curative si poate fi folosit in tratarea multor afectiuni.

Uleiul esential de muscate are proprietati astringente, hemostatice (opreste hemoragiile), cicatrizante, diuretice, tonice si vermifuge (distruge parazitii intestinali), informeaza organicfacts.net.

Masajul cu ulei esential de muscate intareste musculatura. Are efecte benefice asupra circulatiei periferice, tocmai de aceea poate fi folosit si in masajul facial, pentru tratarea si prevenirea ridurilor.

Acest ulei indeparteaza si celulele moarte de la nivelul pielii, stimuland producerea celulelor sanatoase.

Pentru ca are efect asupra secretiilor hormonale, uleiul esential de muscate nu este recomandat femeilor insarcinate.

Pentru a-si imbunatati proprietatile, el poate fi combinat cu uleiul esential de lamaie, iasomie, rozmarin, grefe, menta, portocale sau levantica.

Pentru frumusete

Efectul antibacterian il recomanda pentru folosirea regulata ca o lotiune de fata. Indeparteaza complet impuritatile tenului si il hraneste in profunzime.

Pentru ca are efect cicatrizant, se foloseste cu succes pentru tratarea ranilor superficiale si a zgarieturilor.

Are efect de detoxifiere, prin proprietatile sale diuretice. Tocmai de aceea se foloseste cu succes in curele de slabire, dar numai cu acordul si la recomandarile medicilor specialisti.

Combinat cu uleiul esential de menta sau cel floral, poate fi considerat deodorantul natural perfect. Mai mult, produsul astfel obtinut normalizeaza secretia de sebum si poate fi folosit si pentru tratarea tenului acneic.

Daca te-ai hotarat sa urmezi un tratament naturist, consulta mai intai medicul specialist, pentru a evita efectele adverse. El iti va recomanda doza si modul de administrare al uleiului, pentru ca tratamentul sa fie eficient.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-08-2009/la-ce-e-bun-uleiul-de-muscate-911714




La ce e bun uleiul de muscate - articole medicale - startsanatate