ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Lamaile, foarte eficiente in cura de detoxifiere - articole medicale

Lamaile, foarte eficiente in cura de detoxifiereDietele de detoxifiere a organismul sunt extrem de importante. Acum iti poti curata organismul cu ajutorul lamailor. Afla in continuare cum.

Aceasta dieta trebuie tinuta intre trei si sapte zile si trebuie sa consumi zilnic in jur de 10-12 pahare de limonada, informeaza Buzzle.

In primul rand ai nevoie de lamai. Alte ingrediente necesare pentru prepararea sucului sunt sirop de artar, boia si apa. Boiaua poate fi inlocuita cu radacina de ghimbir.

Pentru a pregati bautura o sa ai nevoie de 2 linguri de suc de lamaie, din lamai proaspat stoarse, 2 linguri de sirop de artar si o jumatate de varf de cutit de boia sau de o jumatate lingurita rasa de radacina de ghimbir sau pulbere de ghimbir. Se amesteca bine ingredientele in 250 ml de apa calduta.

De asemenea, este recomandat sa consumi laxative naturale, precum ceaiul de plante. Acest lucru este necesar pentru a usura si a stimula tranzitul intestinal.

Aceasta dieta curata colonul si tractul digestiv. Fiecare dintre componentele din aceasta dieta de detoxifiere are o functie speciala. Sucul de lamaie este cel mai important ingredient din acest regim alimentar datorita elementelor nutritive precum vitamina C.

Boiaua este al doilea element important al acestei diete, deoarece accelereaza procesul de metabolizare a corpului. Siropul de artar face ca gustul oferit de boia sa nu mai fie asa de puternic si ofera organismului carbohidrati, calciu, potasiu si energie.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-07-2010/lamaile-foarte-eficiente-in-cura-de-detoxifiere-985552




Lamaile, foarte eficiente in cura de detoxifiere - articole medicale - startsanatate