ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Lasati copiii sa doarma mai mult in weekenduri, pentru a nu deveni obezi! - articole medicale

Lasati copiii sa doarma mai mult in weekenduri, pentru a nu deveni obezi!Copiii care sunt lasati sa doarma mai mult in weekenduri si vacante risca mai putin decat ceilalti sa se confrunte cu obezitatea, la maturitate, arata un studiu recent.

Cercetatorii din Hong Kong au descoperit ca micutii care dorm putin tind sa fie mai grasi decat ceilalti. In cazul copiilor care dorm mai putin de 8 ore pe noapte, dar recupereaza la sfarsit de saptamana sau in vacante, acest risc scade, relateaza HealthDay.

In cadrul aceluiasi studiu, s-a descoperit ca copiii supraponderali sau obezi petrec mai mult timp facand lectii sau privind la TV, in comparatie cu cei care au o greutate normala.

Somnul haotic sau insificient in cazul elevilor poate avea o multitudine de repercusriuni, printre care somnolenta pe timpul zilei, dificultatile de invatare sau concentrare si chiar schimbari de dispozitie sau probleme de comportament.

Expertii sunt de parere ca adolescentii si cei care urmeaza sa intre la pubertate au nevoie de 9,5 - 10 ore de somn pe noapte, cei mai mici avand nevoie chiar de mai mult de atat.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-28-2009/lasati-copiii-sa-doarma-mai-mult-in-weekenduri-pentru-a-nu-deveni-obezi-934296




Lasati copiii sa doarma mai mult in weekenduri, pentru a nu deveni obezi! - articole medicale - startsanatate