ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Leacuri Ayurvedice pentru organismul tau - articole medicale

Leacuri Ayurvedice pentru organismul tauEclipta elba este o planta des folosita de medicina ayurvedica pentru mentinerea sanatatii si frumusetii corporale. Extractul poate fi achizitionat inclusiv din magazinele de profil de la noi.

Principalul efect al acestei plante folosita in dieta Ayurvedica este stimularea activitatii ficatului, una din cauzele imbatranirii pielii, caderii parului si alte afectiuni circulatorii sau chiar cardiovasculare, informeaza thehealthierlife.co.uk.

Planta s-a folosit din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala indiana pentru tratarea hepatitei, dar si pentru imbunatatirea memoriei, combaterea stresului, starilor de anxietate si insomniilor. Poate trata cu succes si afectiunile vederii sau infectiile de orice tip.

Substantele active ale plantei sunt mineralele (calciu, potasiu, sodiu, fosfor), vitaminele A, B1, B2, C si P. Tocmai de aceea poate fi folosita pentru reglarea valorii colesterolului si a tensiunii arteriale.

Pentru rezultate optime, specialistii recomanda dieta timp de doua luni. Studiile realizate de ei au aratat ca dupa aceasta perioada, nivelul colesterolului, tensiunii si trigliceridelor sunt normalizate, iar pericolul aparitiei diabetului sau bolilor cardiovasculare este indepartat.

Daca traversezi o perioada stresanta, poti respecta si tu cura cu eclipta elba, pentru imbunatatirea capacitatii de concentrare si a memoriei. Este un bun tonic al functiilor cognitive si poate fi folosit de catre tineri in perioadele examenelor.

Creste imunitatea organismului, in special in sezonul rece, si poate fi un tratament eficient pentru infectii. Specialistii o recomanda si pentru imbunatatirea podoabei capilare. Se aplica la radacina, pe parul prospat spalat, in fiecare seara, timp de doua luni.

Vei scapa de matreata, iar parul isi va recapata stralucirea si volumul natural. Extractul poate administrat atat sub forma tincturii (trei ml zilnic) sau a ceaiurilor (cate doua cani dimineata si seara), pentru a avea cele mai bune rezultate.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-04-2009/leacuri-ayurvedice-pentru-organismul-tau-966609




Leacuri Ayurvedice pentru organismul tau - articole medicale - startsanatate