ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Leacuri babesti care functioneaza cu adevarat - articole medicale

Leacuri babesti care functioneaza cu adevaratPutini sunt cei care nu apeleaza macar din cand in cand, in chestiuni minore de sanatate, la "leacuri babesti". Cu siguranta te-ai intrebat macar o data daca acestea functioneaza cu adevarat sau totul se intampla doar in capul tau.

Iata cateva leacuri care chiar functioneaza, potrivit somn

Nu triptofanul din lapte este acela care iti induce starea de somnolenta, caci substanta nu este indeajuns de concentrata pentru a avea aceasta putere. Simplul fapt de a-l bea iti induce o stare de bine care actioneaza asupra psihicului si te face sa vrei sa te odihnesti.

Bebelusii adorm adesea dupa ce sunt alaptati, iar dorinta adultilor de a face acelasi lucru dupa o cana de lapte poate sa fie o reminiscenta a copilariei, o amintire stocata in subconstient. Daca vrei ca efectul sa fie total, pune si o lingura de miere.

Un mar pe zi tine medicul departe

Merele intaresc sistemul imunitar si contin fenoli, care protejeaza structura ADN de cancerul de colon.

Cercetatorii de la Universitatea Cornwell au descoperit ca 6 asemenea fructe pe zi pot preveni cancerul de san in randul primatelor.

Daca iti este greu sa mananci atatea mere, fa-ti suc din acestea si bea 1-3 pahare pe zi.

Baile fierbinti, prelungi, te lasa fara urmasi

Cercetatorii au descoperit ca aceasta nu e doar o legenda. Oamenii de stiinta de la Universitatea din San Francisco au rugat mai multi subiecti de sex masculin, care obisnuiau sa faca bai lungi si fierbinti, sa apeleze la dus, in schimb. In mod surprinzator, cantitatea de spermatozoizi din sperma a crescut cu 500% dupa o perioada.

Daca ai travaliu lung, vei naste un baiat

Cercetatorii de la Spitalul Maternal din Dublin au publicat un studiu care arata ca din cele 8.000 de nasteri analizate, femeile care au stat in travaliu cel mai mult si au avut, eventual, si complicatii, au nascut baieti.

Consuma morcovi ca sa ai vederea agera

Orice femeie in varsta iti va spune ca este bine sa mananci morcovi daca vrei sa ai o vedere buna cat mai mult timp. Intr-adevar, substantele din acaesta leguma previn degenerescenta maculara, care poate avea ca rezultat final orbirea.

Iti cad dinti dupa ce nasti

Specialistii de la Colegiul Universitar din New York au studiat cu atentie cazurile a peste 3.000 de femei si au constatat ca cele care dau nastere mai multor copii sunt si cele mai predispuse la gingivita, o cauza importanta a pierderii danturii.

Supa de pui vindeca racelile

Supa de pui nu vindeca racelile, dar cu siguranta ajuta la descongestionarea cailor respiratorii. Aceasta contine aminoacidul numit cisteina, care are aproape acelasi efect cu cel al unora dintre antibiotice.

Merisorul tine departe infectiile urinare

Studiile medicale de la Harvard si nu numai atesta faptul ca merisorul este incredibil de eficient in prevenirea infectiilor urinare. Substantele din acesta distrug bacteriile care altfel ar ramane in vezica si ar face ravagii.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/remedii-naturale/leacuri-babesti-care-functioneaza-cu-adevarat-1185743




Leacuri babesti care functioneaza cu adevarat - articole medicale - startsanatate