ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Limitatoare de volum pentru iPod-uri - articole medicale

Limitatoare de volum pentru iPod-uriComisarii europeni si-au indreptat atentia asupra gadgeturilor cu ajutorul carora se poate asculta muzica, urmand ca saptamana viitoare sa anunte limita maxima pana la care se poate asculta muzica in casti. Toate aparatele vor trebui sa aiba din fabrica astfel de limitatoare.

Masura vine in contextul in care statisticile arata ca doua treimi dintre cei care asculta muzica la casti depasesc volumul considerat sigur. Un nivel al sonorului considerat sigur este de 80 - 85 de decibeli, insa multi tineri asculta muzica si la 120 de decibeli, nivel al decibelilor obtinut si cand decoleaza un avion.

Un nivel al decibelilor care depaseste 85 poate produce pierderea partiala a auzului pentru o perioada de timp. Un volum de peste 120 de decibeli poate avea efecte pe termen lung.

UE isi doreste ca astfel sa preintampine milioanele de oameni care surzesc, relateaza Daily Mail. Una din 10 persoane risca sa-si piarda total auzul, arata statisticile recente. La nivel european, asta inseamna 10 milioane de oameni.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-29-2009/limitatoare-de-volum-pentru-ipod-uri-901466




Limitatoare de volum pentru iPod-uri - articole medicale - startsanatate