ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Mai sanatosi la 50 de ani ca la 25 - articole medicale

Mai sanatosi la 50 de ani ca la 25Britanicii care au trecut de 50 de ani duc o viata mai activa si mananca mult mai sanatos decat cei care nu au decat jumatate din varsta lor, arata un raport recent.

Si asta pentru ca cei trecuti de prima tinerete au ajuns sa iubeasca viata, fiind decisi sa traiasca pe cat posibil de mult pentru a se bucura de ea, dupa cum relateaza Daily Mail.

Tocmai de aceea, din ce in ce mai multi renunta la masina, preferand plimbarile pe jos sau cu bicicleta, si incearca sa petreaca din ce in ce mai putin timp pe canapea, in fata televizorului.

Studiul a mai aratat ca tinerii de 25 de ani introduc in organism zilnic aproximativ 2.300 de calorii si fac sport doar de trei ori pe saptamana. In plus, gusta aproximativ 12 feluri de mancare de tip junk food lunar, comandand, intr-o luna, de 20 de ori mancare acasa.

Asta in timp ce persoanele de peste 50 de ani se limiteaza la aproximativ 1.900 de calorii zilnic si fac sport de patru ori pe saptamana. Spre deosebire de tineri, acestia nu pot rezista tentatiei de a manca junk food doar o data pe saptamana.

Un sfert dintre britanici, la dieta

In cadrul studiului, au fost chestionati de Herbalife 4.000 de persoane, cu varsta cuprinse intre 16 si 80 de ani. Sondajul a mai aratat ca 70% dintre britanici cred ca sunt in forma si sanatosi. Aceeasi proportie de britanici ignora liftul, luand-o pe scari, pentru putina miscare.

Raportul a mai aratat ca un sfert dintre britanici se afla la dieta, 30% incercand sa consume cat mai putine grasimi, 14% incercand sa nu puna gura pe carborhidrati, iar 8% fac eforturi de a-si detoxifia organismul.

16% dintre persoanele chestionate au recunoscut ca s-au apucat de cura de slabire fara a spune cuiva, iar o treime au apelat la diete drastice pentru a aratat bine in costum de baie, in vacanta.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/07-31-2009/mai-sanatosi-la-50-de-ani-ca-la-25-838138




Mai sanatosi la 50 de ani ca la 25 - articole medicale - startsanatate