ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Mananca astfel incat sa arzi mai multe grasimi - articole medicale

Mananca astfel incat sa arzi mai multe grasimiLupta cu grasimea este acerba, mai ales ca s-a dovedit ca aceasta vine cu o gramada de probleme pentru sanatate, asa ca ai nevoie de cei mai puternici aliati. Alimentatia e o arma mereu la indemana, mai ales dupa ce inveti sa faci cele mai bune alegeri.

Iata ce produse ar trebui sa fie preferatele tale odata ce te-ai decis sa incepi razboiul cu grasimile, potrivit lactate

Femeile ard mai multe grasimi si calorii atunci cand consuma 1.400 de mg de calciu pe zi, pe care il pot lua din 3 portii de lactate.

Mai multa carne, oua si fasole

Persoanele care isi iau 40% dintre caloriile zilnice din proteine pierd semnificativ mai multa grasime fata de cele care primesc zilnic doar 15% calorii din proteine.

Ouale, carnea si fasolea sunt surse excelente din acest punct de vedere.

Bea cafea

In jur de doua cani de cafea pe zi accelereaza metabolismul pentru o ora si jumatate dupa aceea. Totusi, daca adaugi zahar sau lapte in ea, nu mai are acelasi efect.

Cereale integrale

Atletii care consuma cereale integrale dis-de-dimineata ard mai multe grasimi in timpul antrenamentului si sistemul lor digestiv functioneaza mai bine, au observat in urma unui studiu cercetatorii britanici. Insa acelasi lucru se intampla si in cazul celor care nu si-au facut din sport o meserie.

Ceai verde

Studiile arata ca ceaiul verde creste rata metabolismului cu 4%, comparativ cu suplimentele de cafeina sau pastilele placebo. Asa arata rezultatele cercetatorilor suedezi. Incearca sa bei 3 cesti de ceai verde zilnic, pentru cele mai bune efecte.

Ulei de masline

Persoanele care au o dieta bogata in acizi mononesaturati (precum uleiul de masline sau avocado) ard mai multe grasimi intr-un interval de 4 saptamani fata de cele cu dieta bazata pe grasimi saturate.

Iaurt

Deja stim ca lactatele sunt prietenoase cu talia. Un studiu recent realizat la Universitatea din Tennessee a aratat, insa, ca oamenii care introduc iaurt in alimentatie scapa de cu 22% mai multa greutate si cu 61% mai multa grasime corporala consumand acelasi numar de calorii precum cei care nu includ in dieta acest aliment.

Ulei de peste

Voluntarii folositi in cadrul unui studiu australian, care au consumat 6 grame de ulei de peste pe zi si au facut exercitii de 3 ori pe saptamana, au slabit de 3 ori mai mult fata de cei carora nu li s-a administrat acest supliment sau care au avut parte de ulei de floarea searelui.

Alte alimente care ajuta la arderea grasimii sunt, conform insulina, regleaza nivelul zaharului din organism si metabolismul;

- ardeiul iute, care este excelent pentru o ardere rapida si eficienta a grasimilor.

-spanacul si alte legume cu frunze verzi lupta cu radicalii liberi si ajuta la recuperearea muschilor dupa antrenamente fizice intense.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/grasimi/mananca-astfel-incat-sa-arzi-mai-multe-grasimi-1188545




Mananca astfel incat sa arzi mai multe grasimi - articole medicale - startsanatate