ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Mananca ciuperci pentru a te feri de cancerul la san! - articole medicale

Mananca ciuperci pentru a te feri de cancerul la san!Femeile care mananca ciuperci, atat proaspete cat si uscate, si beau ceai verde prezinta un risc mult micsorat de a se imbolnavi de cancer la san.

Concluzia a reiesit in urma unui studiu publicat de International Journal of Cancer, realizat pe un esantion de 2.000 de chinezoaice, din care jumatate, cu varste cuprinse intre 20 si 87 de ani, fusesera deja diagnosticate cu aceasta boala, conform health.yahoo.com.

Studiul a aratat ca riscul de a dezvolta cancer la san este indirect proportional cu consumul de ciuperci si ceai verde. Fiecare in parte are capacitatea de a preveni boala. Daca sunt consumate amandoua, insa, in cantitati mari, riscul de cancer la san este de doar 11%.

Persoanele care consuma cel putin 10 grame de ciuperci isi micsoreaza riscul de boala cu doua treimi. Cei care consuma 4 grame de ciuperci zilnic isi reduc la jumatate riscul de a dezvolta aceasta boala.

Studiul a mai aratat ca in zonele in care chinezii mananca si in prezent mancare traditionala, incidenta cazurilor de cancer la san este de 4 - 5 ori mai mica decat in majoritatea tarilor dezvoltate.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-16-2009/mananca-ciuperci-pentru-a-te-feri-de-cancerul-la-san-921173




Mananca ciuperci pentru a te feri de cancerul la san! - articole medicale - startsanatate