ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Mananci de sapte ori pe zi si slabesti - articole medicale

Mananci de sapte ori pe zi si slabestiTi s-a mai spus sa mananci putin si des, dar chiar de sapte ori pe zi? Daca optezi pentru Dieta Pritikin, mananci in deplina "legalitate".

Dieta Pritikin este aproape in totalitate vegetariana si incurajeaza consumarea unei game variate de cereale integrale si legume. Este, de asemenea, bogata in fibre si foarte saraca in grasimi. Contine mai putin de 10% din totalul caloriilor zilnice care se iau din grasimi.

Cei care vor sa urmeze aceasta dieta sunt incurajati sa manance de sase-sapte ori pe zi si nu sunt constransi sa reduca portiile de mancare, conform iDieta.ro.

Acest mod de alimentatie exclude aproape in totalitate proteinele animale. Pentru rezultate optime, dieta Pritikin include si exercitii usoare zilnice. Cei care vor sa urmeze acest mod de viata trebuie sa mearga pe jos cel putin 45 de minute in fiecare zi.

Istoricul dietei

In 1950, Nathan Pritikin a fost diagnosticat cu o boala cardiaca grava. La scurt timp dupa aflarea vestii, Pritikin a inceput o dieta fara grasimi, bogata in fibre si combinata cu exercitii moderate.
Dupa cateva luni, medicii au constatat imbunatatirea considerabila a starii lui de sanatate.

Bazandu-se pe experienta proprie, Pritikin a lansat dieta care ii poarta numele si a deschis primul Centru de Sanatate Pritikin, in 1976.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-12-2008/mananci-de-sapte-ori-pe-zi-si-slabesti-410481




Mananci de sapte ori pe zi si slabesti - articole medicale - startsanatate