ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Mananci in graba? Iata riscurile - articole medicale

Mananci in graba? Iata riscurileSunt momente in care iti doresti ca ziua sa aiba mai mult de 24 de ore pentru ca tu sa ai timp sa iti rezolvi toate problemele. Serviciu, familie si viata personala. Toate acestea necesita timp, pe care niciodata nu il ai atat cat ti-ai dori.

Acesta este motivul pentru care mananci in graba, petreci un timp limitat cu cel mic sau persoana iubita, iar la un moment dat repercursiunile acestui ritm ametitor te vor dobori, informeaza guide2herbalremedies.com.

Graba strica treaba nu este o simpla zicala pe care o auzi zilnic. Dimpotriva, te-ai convins si tu ca lucrurile facute la repezeala, in viteza, nu au rezultatele pe care le astepti.

Fa-ti timp pentru tine si cei dragi, alcatuieste-ti o lista a prioritatilor si te vei putea bucura de fiecare lucru care ti se intampla. Masa nu este o simpla formalitate pe care o indeplinesti pentru a avea energie intreaga zi.

Placerea fiecarei mese inseamna, inainte de toate, sanatate, deci fa-ti timp sa ai un organism intarit, plin de energie, iar toate proiectele personale si profesionale vor fi indeplinite cu succes.

Ai observat ca daca mananci in fata televizorului ti se face foame din nou dupa cateva ore? Sau ca esti balonat imediat dupa ce te-ai ridicat de la masa?

Mai mult, daca esti atent la meniul tau zilnic, vei observa ca, de cand mananci in graba, alimentele consumate sunt in cantitati din ce in ce mai mari si kilogramele in plus si metabolismul lenes iti dau batai de cap.

Specialistii sunt de parere ca mancatul in graba este strans legat de infometare si, implicit, de castigarea kilogramelor in plus. Ai nevoie de 20 de minute dupa fiecare masa pentru a te simti complet satisfacut de alimentele consumate.

Daca mananci in graba, vei forta stomacul sa digere rapid alimentele, iar el va suferi blocaje. Vei avea dureri stomacale pe tot parcursul zilei, iar daca obisnuiesti sa consumi o singura masa, seara, repede, pentru a putea sa beneficiezi de 30 de minute in plus de somn, nu numai ca te vei trezi infometat, dar vei avea si un somn agitat si foarte multe gaze.

Mancatul in graba semnifica, de regula, si o mestecare incompleta a mancarii. Este poate cel mai daunator lucru pentru stomacul tau, solicitat oricum de alimentele bogate in grasimi sau semipreparatele la care nu vrei sa renunti.

Specialistii americani sunt de parere ca mancatul incet, atat cat sa-ti faca placere sa consumi alimentele preferate, este si o metoda simpla de indepartare a stresului zilnic. Vei avea mica ta pauza de 30 de minute in care te poti bucura de o masa copioasa si sanatoasa, complet deconectat de stresul din jurul tau.

Este si o buna metoda de socializare cu propriii colegi, cu care poti schimba impresii despre meniu si preferinte. Opreste-te o ora din fuga ta zilnica pentru indeplinirea planurilor personale si profesionale si mananca in liniste, fara sa te grabesti.

Este o metoda simpla, la-ndemana si utila pentru a fi relaxat, a reflecta la problemele tale si a te alimenta corespunzator pentru ca energia sa nu iti lipseasca in nici un moment al zilei.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-17-2009/mananci-in-graba-iata-riscurile-952659




Mananci in graba? Iata riscurile - articole medicale - startsanatate