ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Maratonistii risca sa moara de inima - articole medicale

Maratonistii risca sa moara de inimaDaca joggingul este bun pentru inima, maratonul ar trebui sa fie si mai bun. Din pacate, afirmatia este falsa, spun medicii greci, care au descoperit ca alergatorii de maraton se confrunta cu o inflexibilitate a arterelor, ceea ce face ca exercitiile de intensitate mare sa fie extrem de periculoase pentru ei.

Mai precis, cei care participa in mod regulat la maraton isi pun in pericol inima, riscand hipertensiunea si atacul de cord, si chiar sa moara prematur, conform HealthDay.

Cu alte cuvinte, si cei care fac sport in exces pot avea un risc cardiac la fel de mare ca si cei care nu fac miscare de niciun fel, a explicat Dr. Despina Kardara, de la Scoala Medicala din Atena.

Antrenamentele de rezistenta regulate, pe termen lung, sunt in general benefice inimii, insa nu trebuie exagerat. Arterele inflexibile sunt un indicator al bolilor cardiovasculare, ele anuntand atacul de cord sau chiar moartea prematura.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-15-2010/maratonistii-risca-sa-moara-de-inima-1002500




Maratonistii risca sa moara de inima - articole medicale - startsanatate