ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Meditatia, mai eficienta decat cura de slabire - articole medicale

Meditatia, mai eficienta decat cura de slabireDieta poate fi o solutie pe termen scurt daca intentionezi sa dai jos cateva kilograme si vrei ca rezultatele sa se vada rapid. Insa o abordare mai potrivita, cu rezultate pe termen lung, este relaxarea, mai cu seama yoga si meditatia.

Acesta este rezultatul unui studiu realizat in Noua Zeelanda, unde 225 de voluntare supraponderale au fost impartite in trei grupe. Primul grup de femei a fost rugat sa incerce tehnici de relaxare, al doilea sa tina un regim riguros si sa faca sport, iar al treilea sa citeasca atent etichetele tuturor produselor pe care urmau sa le consume, bineinteles alegandu-le in functie de numarul caloriilor.

In toate cele trei grupe s-au inregistrat vizibile imbunatatiri, toate femeile slabind cam in aceeasi masura, reusind sa isi pastreze noile proportii o vreme, conform Softpedia, care citeaza Preventive Medicine.

La o distanta de doi ani insa, numai femeile din prima grupa au reusit sa se mentina, ele avand si cea mai buna stare de sanatate, dar si cea mai buna stare psihica, gratie meditatiilor si relaxarii.

Dupa cum a explicat dr. Caroline Horwath, din cadrul Universitatii Otago, dietele nici nu sunt o strategie pe termen lung, pe langa efectul lor nociv asupra sanatatii, ele deformand si imaginea de sine a celor care apeleaza la ele.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-12-2009/meditatia-mai-eficienta-decat-cura-de-slabire-948850




Meditatia, mai eficienta decat cura de slabire - articole medicale - startsanatate