ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Mersul pe jos iti face corpul frumos - articole medicale

Mersul pe jos iti face corpul frumosMersul pe jos este cel mai complex si mai accesibil exercitiu recomandat de antrenorii de fitness pe care, fie ca vrei sau nu, il practici in fiecare zi.

Joanna Hall, considerata de revista "Cosmopolitan" una din cele mai influente femei din lumea fitness-ului, ii invata pe britanici cum sa mearga pe jos si crede ca 7.500 de pasi pe zi iti vor schimba viata, potrivit The Telegraph.

"Mersul pe jos este principala forma de exercitii folosita de 8,5 milioane de oameni din Marea Britanie, insa daca acestia nu o aplica corect nu vor obtine rezultate", spune Joanna Hall.

Antrenoarea a demarat in acest sens programul "Slabesti in mers", prin care le arata britanicilor cum pot ajunge la forma si greutatea dorita prin pasii facuti in fiecare zi.

"Nu iti vei putea schimba forma corpului in cele trei ore pe saptamana petrecute la sala, insa mersul pe jos este exercitiul pe care il faci in fiecare zi", explica Hall, care sustine ca poti pierde aproape 5 kilograme si 25 de centimetri din talie in 28 de zile, doar mergand pe jos.

Antrenoarea spune ca mersul corect iti tonifiaza intreaga musculatura insa pentru asta trebuie sa inveti intai cum sa pasesti, cum sa dai din maini si cum sa-ti incordezi muschii in mers.

Foarte important este sa folosesti si un pedometru, pentru a monitoriza numarul de pasi facuti zilnici si caloriile arse dar si pentru a te automotiva si impulsiona in ficare zi.

Cei 5.000 de pasi inregistrati pe ecranul aparatului iti arata in mod oficial ca esti "sedentar" insa cu doar 2.000 de pasi in plus pe zi vei obtine garantat o schimbare mica dar constanta a conditiei fizice.

Cateva ture de bloc, 10 minute cu cainele sau drumul mai lung spre serviciu te pot indrepta spre o viata mai buna si forma fizica de invidiat, pas cu pas.

V.D.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/07-06-2009/mersul-pe-jos-iti-face-corpul-frumos-810028




Mersul pe jos iti face corpul frumos - articole medicale - startsanatate