ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Mineralele - la ce sunt bune si unde le gasesti in natura - articole medicale

Mineralele - la ce sunt bune si unde le gasesti in naturaTratamentele naturiste sunt eficiente prin aportul de vitamine si minerale acolo unde exista o carenta in acest sens. Pentru a cunoaste toate implicatiile unui tratament naturist este util sa stii componenta lui si modul in care acesta actioneaza asupra sanatatii organismului tau.

Calciul preluat din tratamentele naturiste intareste structura osoasa, iar plantele care fac minuni pentru dintii tai sensibili si lipsa ta de putere sunt musetelul, piperul, papadia, cicoarea, trandafirii, macrisul sau menta, informeaza herbalremediesinfo.com.

Cromul din plante ajuta la sinteza glucozei, stabilizarea colesterolului, a glicemiei si tensiunii arteriale. Sursele naturale de crom sunt coada calului, lemnul dulce, coada soricelului, urzica sau trifoiul.

Cuprul din organism are un rol important in stabilitatea fierului in hemoglobina. Coada calului este planta care contine mult cupru si ajuta la intarirea structurii osoase.

Germaniul este o alta minerala care ajuta la indepartarea durerii, are un rol foarte important in detoxifierea organismului si intarirea sistemului imunitar. Aloe vera, ginsengul si tataneasa contin si germaniu si pot fi incluse in orice tratament naturist de acest fel.

Deficientele de fier pot duce la anemie, iar repercursiunile sunt migrenele suparatoare, caderea parului si starea permanenta de oboseala. Tratamentele naturiste care imbunatatesc cantitatea de fier din organism sunt pe baza de musetel, pieper, menta, coada calului, paprika, lamaie, trandafir, zmeura sau lemn dulce.

Magneziul ajuta la regenerarea tesuturilor, previne formarea pietrelor la rinichi si imbunatateste activitatea cardiovasculara. Sursele naturale sunt papadia, paprika, menta, salvia sau trifoiul.

Fosforul este important pentru reglarea ritmului cardiac, impulsurilor nervoase si functionarea normala a rinichilor. Brusturele, hameiul sau dovleacul sunt sursele naturale de fosfor.

Seleniul ajuta la buna functionare a prostatei si poate fi preluat din molura, usturoi, lamaie sau musetel. Zincul este foarte important pentru echilibrul intregului sistem nervos, ajuta la vindecarea si recuperarea rapida a organismului si imbunatateste sistemul imunitar.

Tratamentul naturist pe baza de papadie, salvie, trandafiri, urzici sau alfalfa este ideal pentru imbunatatirea cantitatii de zinc din organism.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-16-2009/mineralele-la-ce-sunt-bune-si-unde-le-gasesti-in-natura-951724




Mineralele - la ce sunt bune si unde le gasesti in natura - articole medicale - startsanatate