ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Mituri legate de alimente - articole medicale

Mituri legate de alimenteOamenii devin din ce in ce mai constieni de faptul ca o alimentatie sanatoasa este esentiala pentru o viata cat mai lunga, lipsita de boli si alte probleme.

Din pacate, multi dintre noi continuam sa ne ghidam viata dupa jumatati de adevar sau chiar informatii 100% false, sesizeaza dulciuri pana la sosuri, mezeluri si cereale. O femeie adulta nu trebuie sa consume mai mult de 6 lingurite de zahar pe zi. Poate ca pare mult, dar cel mai mult din acesta este ascuns in alimente in care nici n-ai banui ca se afla.

Sunt anumite feluri de mancare pe care nu ar trebui sa le consumi vreodata

Fie ca este vorba despre prajituri sau chips-uri, exista alimente despre care oamenii care "mananca sanatos" spun ca nu ar trebui sa le consumi niciodata.

Asta nu este intocmai adevarat, caci prin refuzarea acestor pofte apar frustrari, care te pot duce catre excese si mai mari.

Produsele proaspete sunt mai bune decat cele congelate sau in conserva

Acest lucru nu este nici pe departe adevarat. Fructele si legumele sunt la fel de bune si congelate si nu isi pierd din elementele nutritive atat timp cat sunt inghetate de indata ce sunt culese.

Consuma-le proaspete cand este sezonul lor si pastreaza-le inghetate iarna. Evita conservele cu mult sodiu si conservanti.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alimente/mituri-legate-de-alimente-1190781




Mituri legate de alimente - articole medicale - startsanatate