ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Morcovii, cea mai buna sursa de vitamina A - articole medicale

Morcovii, cea mai buna sursa de vitamina ABugs Bunny bate la usa? De ce vorbim despre iepuri? Pentru ca vorbim despre morcovi si despre beneficiile pe care le aduce consumul lor.

Cei care nu stiau ca morcovii au multe vitamine si minerale ar trebui sa-i introduca cat mai repede in alimentatia lor. Astfel veti avea parte de un plus de vitamina A, atat de necesara organismului.

Morcovii nu doar ca sunt disponibili tot anul, dar exista o gama larga de metode de pregatire. Mai mult, ei pot fi pastrati pana la 2 saptamani in frigider, conform Examiner.com.

Aveti posibilitatea sa-i gatiti numai pe ei sau impreuna cu alte alimente. Ii puteti pune in salate sau pur si simplu puteti sa-i rontaiti.

Mai mult, morcovii au un numar scazut de calorii, grasimi si sodiu. Deoarece contin o cantitate cam mare in zaharuri naturale, daca aveti probleme cu glicemia, consultati un medic inainte de a introduce in forta morcovii in alimentatie.

Morcovii sunt, probabil, cea mai buna sursa de vitamina A si o excelenta sursa de vitamina K. In afara de aceasta, contin vitamina C, potasiu si fibre, dar si vitaminele B3, B6 si B1, magneziu si mangan.

Atentie insa! Consumul exagerat de caroten poate provoca ingalbenirea pielii, asa ca nu exagerati cu morcovii.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/06-18-2009/morcovii-cea-mai-buna-sursa-de-vitamina-a-790756




Morcovii, cea mai buna sursa de vitamina A - articole medicale - startsanatate