ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Narghileaua, la fel de nociva ca si tigara - articole medicale

Narghileaua, la fel de nociva ca si tigaraNarghileaua, care a castigat teren chiar si in Occident in ultimii ani, este la fel de nociva ca si tigara, arata un studiu recent realizat in SUA.

Practic, fumatorii de narghilea au de-a face cu acelasi nivel de toxicitate - monoxid de carbon si nicotina - ca si cei care fumeaza tigari, dupa cum relateaza Science Daily.

Si ei sunt expusi riscului de a deveni dependenti de nicotina sau de a se imbolnavi de inima, dupa cum a aratat un studiu al Universitatii Virginia Commonwealth.

In cazul celor 31 de voluntari cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani, s-a masurat, dupa ce au fumat, pe rand, o tigara sau au terminat o sedinta de 45 de minute in care au tras din narghilea, nivelul monoxidului de carbon din sange si cel al nicotinei.

Masuratorile au aratat ca nu existau diferente intre nivelul de nicotina in cazul celor doua, insa nivelul de monoxid de carbon, dupa sedinta de fumat narghilea, era de trei ori mai mare.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/12-04-2009/narghileaua-la-fel-de-nociva-ca-si-tigara-966780




Narghileaua, la fel de nociva ca si tigara - articole medicale - startsanatate