ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Nou medicament ce trateaza paralizia de dupa atacul cerebral - articole medicale

Nou medicament ce trateaza paralizia de dupa atacul cerebralUn medicament care amelioreaza paralizia instalata in urma atacului cerebral este testat in prezent de oamenii de stiinta, putand aparea pe piata curand.

Chiar si mici ameliorari in activitati de rutina, cum ar fi capacitatea de a manca, a se imbraca sau merge fara ajutor imbunatateste considerabil viata celor care au trecut printr-un atac cerebral care i-a lasat cu paralizie sau a celor din jur.

Pana acum, testele desfasurate la Universitatea California au aratat ca paralizia este ameliorata in proportie de 99% cu ajutorul acestui medicament, chiar daca el este administrat la multa vreme dupa accidentul cerebral, relateaza Daily Mail.

Cobaii care au primit acest nou medicament la o luna dupa ce au avut accidentul cerebral si-au recapatat aproape toate functiile motorii in decurs de doar patru saptamani de tratament.

Chiar daca testele au fost realizate pe cobai, oamenii de stiinta sunt optimisti si in ceea ce priveste rezultatele in cazul oamenilor. Acest nou medicament stimuleaza nasterea unor noi neuroni.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-13-2010/nou-medicament-ce-trateaza-paralizia-de-dupa-atacul-cerebral-987190




Nou medicament ce trateaza paralizia de dupa atacul cerebral - articole medicale - startsanatate