ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Nu poti sa te trezesti devreme? Afla cateva ponturi - articole medicale

Nu poti sa te trezesti devreme? Afla cateva ponturiExiste persoane care se trezesc devreme indiferent de ora la care adorm. Sunt obisnuiti ca la primele raze de soare sa deschida ochii si pentru ei cel mai greu lucru este sa doarma pana tarziu. Tot la fel, exista persoane care nu se pot trezi dimineata, indiferent cate alarme anunta ora de trezire.

Nu te ingrijora. De astazi nu vei mai intarzia la serviciu pentru ca hubpages.com iti ofera cateva ponturi utile pentru ca trezitul de dimineata sa nu mai fie o povara.

Indiferent de ora la care vrei sa te trezesti, alarma va fi fixata cu o jumatate de ora inainte. Astfel, vei avea ragaz sa te obisnuiesti cu faptul ca trebuie sa te trezesti, iar in acele 30 de minute incearca sa deschizi ochii si nu sa adormi la loc.

Dupa ce te-ai trezit, fa cateva exercitii de respiratie in pat. Este cea mai relaxanta metoda de a fi gata de plecare, tonic si binedispus intreaga zi. Cateva exercitii de inviorare nu iti vor strica. Te vei asigura ca nu exista riscul de a adormi la loc si vei avea o zi mai buna inca de dimineata.

Racoreste-te inca din primele minute in care te-ai trezit. Deschide larg fereastra pentru a aerisi si spala-te pe fata cu apa rece. Vei sti cu siguranta ca nu mai exista riscul de a adormi si in sfarsit nu vei mai intarzia la serviciu.

Paharul de apa de pe stomacul gol este foarte important pentru stimularea digestiei. Nu uita sa il bei inainte de micul dejun si inainte chiar de a te duce la baie.

Rutina este cea mai importanta pentru persoanele care au probleme cu trezitul. Daca o saptamana te vei obisnui sa te trezesti la aceeasi ora, in a doua saptamana nu va mai fi nevoie de ceas desteptator pentru acest lucru.

Evita sa te ridici din pat la ore diferite, indiferent daca tu vei pleca mai tarziu de acasa. Pentru a reusi sa te trezesti devreme este esential sa-ti obisnuiesti organismul sa se trezeasca la o ora fixa.

Nu uita sa faci patul imediat cum te-ai ridicat din el. Este un obicei prin care vei evita sa adormi la loc. Mai mult, psihicul este foarte important, iar el va reactiona imediat cum va observa ca patul este facut, stiind ca nu mai este cazul sa adormi la loc.

Motivul pentru care te trezesti este cel mai important. Iti poti face de seara o lista a lucrurilor pe care vrei sa le faci a doua zi si iti alegi unul foarte important pentru care te vei trezi a doua zi. Vei vedea ca exista sanse sa te trezesti inainte ca alarma sa te atentioneze ca ai dormit suficient, pentru ca esti procupat de ceea ce trebuie sa rezolvi a doua zi.

Nu uita ca daca nu iti faci somnul de noapte iti va fi foarte greu sa faci un obicei din trezitul devreme. Incearca sa bei o cana de lapte inainte de culcare sau un ceai de musetel, ori sa raspandesti aroma de levantica in camera pentru a avea un somn profund si linistitor. Daca te poti odihni corespunzator iti va fi foarte usor sa te trezesti devreme.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-05-2010/nu-poti-sa-te-trezesti-devreme-afla-cateva-ponturi-1000111




Nu poti sa te trezesti devreme? Afla cateva ponturi - articole medicale - startsanatate