ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Nucile, secretul longevitatii - articole medicale

Nucile, secretul longevitatiiNu putine sunt persoanele care cred ca nucile ingrasa. In realitate, ele sunt bogate in proteine si grasimi, dar nu ingreuneaza in nici un fel metabolismul si cu atat mai putin greutatea corporala.

Consumul zilnic de nuci are numeroase beneficii, iar studiile cercetatorilor americani au aratat ca dieta cu nuci poate fi considerata chiar unul dintre secretele longevitatii, informeaza suite101.com.

Sunt bogate in fibre dietetice (componente care se elimina nedigerate si sustin o digestie sanatoasa prin evitarea constipatiei), grasimi nesaturate (care ajuta la absorbtia vitaminelor A,D,E), acid folic (contribuie la formarea de celule sanatoase), magneziu, cupru si vitamina E.

Reduc, cu pana la 50%, riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, prin normalizarea colesterolului. Sunt recomandate diabeticilor si persoanelor predispuse la infarct, iar studiile recente au aratat ca un consum regulat prelungeste viata cu sase ani.

Nucile pot fi incluse in curele de slabire pentru ca asigura senzatia de satietate si stopeaza tendinta de consuma cate ceva in mod continuu.

Specialistii americani sunt de parere ca si alunele, migdalele, arahidele si fisticul intra in aceeasi categorie, deci nu te limita numai la nuci si consuma-le pe tot parcursul zilei, fie la desert, fie intre mese.

Nucile verzi le poti consuma sub forma de dulceata, pentru ca isi pastreaza proprietatile, iar cele uscate sunt desertul perfect. Nu abuza insa si opreste-te la a zecea nuca in fiecare zi.

La fel si cu migdalele, arahidele si fisticul. Sa nu crezi ca daca vei consuma mai multe alimente cu rol benefic pentru organism, efectul lor curativ va fi mai rapid. Dimpotriva, excesele pot avea un efect contrar celui asteptat.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-05-2009/nucile-secretul-longevitatii-942302




Nucile, secretul longevitatii - articole medicale - startsanatate