ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Numarul infectiilor cailor respiratorii, in scadere cu 25% - articole medicale

Numarul infectiilor cailor respiratorii, in scadere cu 25%In saptamana 28 decembrie - 3 ianuarie, in Romania au fost inregistrate peste 34.000 de cazuri de infectii acute ale cailor respiratorii superioare, gripa si pneumonii, un numar cu 25% mai mic decat cel din saptamana precedenta, potrivit Centrului pentru preventia si controlul bolilor transmisibile.

Cele mai multe cazuri, peste 25.000, au fost infectii acute ale cailor respiratorii superioare. In acelasi interval, au fost inregistrate peste 8.600 de pneumonii si 412 cazuri clinice de gripa, dintre care 199 au necesitat internarea.

Potrivit Centrului pentru preventia si controlul bolilor transmisibile (CPCBT), pana in prezent au fost vaccinate impotriva gripei sezoniere 778.891 persoane. In saptamana 21-27 decembrie, CPCBT raportase 46.345 cazuri de infectii respiratorii.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-09-2010/numarul-infectiilor-cailor-respiratorii-in-scadere-cu-25-la-suta-986137




Numarul infectiilor cailor respiratorii, in scadere cu 25% - articole medicale - startsanatate