ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Nutritionistii va recomanda deliciosii biscuiti pascali - articole medicale

Nutritionistii va recomanda deliciosii biscuiti pascaliNutritionistii britanici au creat o reteta simpla pentru prepararea unor biscuiti cu continut caloric scazut, pe care o recomanda in special celor care abuzeaza de mancarile delicioase servite cu ocazia sarbatorilor pascale.

Pentru prepararea biscuitilor este nevoie de zahar pudra, un baton de vanilie, 150 de grame de faina si 75 de grame de malai. De asemenea, decorarea lor se poate face cu crema de ciocolata neagra, arahide sau dropsuri mentolate, informeaza Mediafax.

Dintr-o singura portie de amestec pot rezulta 20-25 de biscuiti. Pentru a le oferi un aspect amuzant, ei pot fi transati cu ajutorul unor tipare de plastic in forma de iepurasi, pui de gaina sau diverse forme geometrice.

Mod de preparare

Untul si zaharul pudra se pun intr-un vas si se amesteca pana la obtinerea unei paste cremoase. Se adauga batonul de vanilie si se amesteca din nou. Peste acestea se pune faina si malaiul, amestecandu-se pana la obtinerea unui aluat consistent.

Amestecul se rastoarna pe o suprafata plana, se ruleaza intr-o folie de plastic si se tine la frigider timp de o ora, pana se intareste.

Dupa ce acest timp a trecut, se presara faina pe suprafata plana si aluatul se ruleaza pana se obtine un blat gros de un centimetru. Coca se taie in diverse forme, care apoi se aseaza pe o tava bine unsa cu ulei si biscuitii se coc la o temperatura de 140 - 160 de grade Celsius (foc mic), timp de 15 minute, sau pana cand acestia se rumenesc.

Se lasa la racit timp de cateva minute.

Intre timp, ciocolata neagra se topeste intr-un vas asezat deasupra unui recipient cu apa fierbinte, amestecand pana se obtine o pasta fina.

Biscuitii pot fi inmuiati in ciocolata astfel obtinuta si apoi decorati cu arahide si dropsuri.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/04-11-2009/nutritionistii-va-recomanda-deliciosii-biscuiti-pascali-716766




Nutritionistii va recomanda deliciosii biscuiti pascali - articole medicale - startsanatate