ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

O banana pe zi tine cardiologul departe - articole medicale

O banana pe zi tine cardiologul departeUn nivel mare de potasiu obtinut din alimentatie scade riscul instalarii bolilor cardiovasculare, banana fiind cea mai buna alegere daca tii la inima ta.

Un studiu derulat in Italia a aratat ca fructele si legumele proaspete sunt mai cu seama benefice, ele oferind cea mai buna protectie in fata evenimentelor cardiace, conform EmaxHealth.

Concluzia cercetatorilor de la Universitatea Napoli se bazeaza pe revizuirea a 10 studii publicate intre 1966 si 2009, care au implicat peste 280.000 de voluntari. Dieta bogata in potasiu a fost asociata cu un risc cu 19% mai mic de atacuri cardiace si cerebrale.

Potasiul este un mineral esential care se gaseste in multe alimente, inclusiv bananele, cartofii, soia, caise, avocado, iaurt, suc de prune. Protejeaza inima in mai multe feluri, reducand presiunea arteriala si prevenind bolile vasculare. Dieta DASH, pentru reducerea tensiunii, presupune chiar un nivel scazut de sare si mult potasiu.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-04-2010/o-banana-pe-zi-tine-cardiologul-departe-1000014




O banana pe zi tine cardiologul departe - articole medicale - startsanatate