ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

O ceasca de ceai din menta braziliana, la fel de eficienta ca un analgezic - articole medicale

O ceasca de ceai din menta braziliana, la fel de eficienta ca un analgezicO ceasca de ceai de menta care creste in mod spontan in Brazilia, Hyptis crenata, are capacitatea de a-ti lua durerea cu mana, fiind la fel de eficienta ca un analgezic, spun cercetatorii.

Aceasta planta a fost prescrisa de vracii autohtoni din cele mai vechi timpuri, pentru tratarea multor tipuri de afectiuni, de la durerile de cap si stomac pana la febra sau gripa, relateaza BBC.

Recent, cercetatorii de la Universitatea Newcastle au dovedit stiintific ca vracii aveau dreptate sa prescrie acest medicament stravechi.

De la brazilieni, cercetatorii au aflat ca din aceasta planta uscata se face un decocot, frunzele fiind lasate in apa timp de 30 de minute. Se consuma dupa ce s-a racit, iar rezultatele sunt de-a dreptul miraculoase.

Practic, efectul acestui ceai, daca se folsoesc exact cantitatile prescrise candva de vraci, este similar medicamentului numit Indometacina. In Brazilia, acest ceai este dat copiilor pentru toate bolile specifice varstei.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/11-25-2009/o-ceasca-de-ceai-din-menta-braziliana-la-fel-de-eficienta-ca-un-analgezic-959694




O ceasca de ceai din menta braziliana, la fel de eficienta ca un analgezic - articole medicale - startsanatate