ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Obiceiuri sanatoase care te pot imbolnavi - articole medicale

Obiceiuri sanatoase care te pot imbolnaviObiceiurile sanatoase pot dauna si ele sanatatii daca se fac excese sau sunt intelese gresit. Astfel, somnul, exercitiile fizice, dieta bogata in legume si fructe pot deveni chiar daunatoare, desi sunt obiceiuri foarte sanatoase, recomandate de catre orice medic.

Potrivit specialistilor americani, corpul tau are nevoie de cel mult 45 de minute, de patru ori pe saptamana pentru antrenamentul fizic. Astfel, activitatea cardio-respiratorie se va imbunatati considerabil, dar orice exces in zona exercitiului fizic inseamna de fapt fortarea musculaturii si epuizarea fizica, informeaza care2.com.

Sfatul specialistului: alterneaza antrenamentul fizic cu mersul pe jos, iesitul cu prietenii la terenul de fotbal, mersul pe bicicleta sau inotul.

O alta interpretare gresita a recomandarilor specialistilor este legata de expunerile solare. Exista persoane care nu se expun deloc, interpretand astfel gresit sfatul medicului care avertizeaza asupra expunerilor masive. Organismul are nevoie de vitamina D pe care o preluam atunci cand lenevim la soare.

Servetelele si gelurile de maini antibacteriene sunt foarte eficiente. Le poti avea in geanta, in masina, oriunde. Nu uita insa ca daca vei deveni excesiv de atent cu bacteriile pe care le poti prelua de oriunde vei slabi capacitatea organismului de a lupta impotriva lor si astfel te poti imbolnai mai repede.

Orice medic recomanda somnul de noapte. Opt ore de somn sunt suficiente pentru a avea energia necesara unei zile de lucru. Contrar opiniei generale, daca dormi mai mult nu te vei simti mai bine, ci dimpotriva. Vei fi obosit, apatic si vei avea in permanenta o stare de somnolenta. Pe de alta parte, cel mai daunator lucru pentru organismul nostru este lipsa somnului, deci mai bine limitezi din orele de distractie decat din cele de odihna.

Alimentele organice, fructele si legumele proaspete, sunt la mare cautare. Ai grija insa sa citesti cu atentie eticheta pentru a vedea cum s-au pastrat, pentru ca multe dintre ele pot fi procesate chimic.

Asadar, nu uita ca echilibrul este cel mai important. Nici prea mult, nici prea putin, atat cat are nevoie organismul, care cere singur ceea ce ii lipseste.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-18-2010/obiceiuri-sanatoase-care-te-pot-imbolnavi-988207




Obiceiuri sanatoase care te pot imbolnavi - articole medicale - startsanatate