ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Obiceiuri zilnice care te vor ajuta sa slabesti - articole medicale

Obiceiuri zilnice care te vor ajuta sa slabestiControlul greutatii este o problema pentru multe persoane care nu s-au obisnuit inca sa duca un stil de viata sanatos.

Atunci cand va doriti insa cu orice pret sa dati jos cateva kilograme, o puteti face apeland la va "regla" in primul rand obiceiurile zilnice.

Web.md va indica anumite modalitati sa va transformati visul de pierdere in greutate intr-o realitate:

1. Evaluati obiceiurile alimentare. Mancati noaptea tarziu, ciuguliti in timp ce gatiti, gustati din dulciurile copiilor? Renuntand la toate acestea, aveti posibilitatea sa pierdeti zilnic la un numar important de calorii.

2. Faceti un plan zilnic. Ai nevoie de o strategie pentru a planifica mesele si gustarile. Tineti departe pachetele de snacks-uri care va pot abate cu usurinta de la planul de a manca.

3. Intotdeauna mancati inaintea de a pleca de acasa. Este o reteta pentru a nu mai merge intr-un magazin alimentar sau la fast food atunci cand va este foame si sunteti plecat de acasa.

4. Luati mese regulate. Avand un orar fix de la care sa nu va abateti veti avea posibilitatea sa va reglati metabolismul.

5. Consumati alimentele stand jos, la masa, si mancand din farfurie. Mancatul din picioare va va ingreuna digestia si va veti trezi cu dureri stomacale grave.

6. Manancati fiecare fel de mancare din farfurii separate. Daca faceti un amestec de gustari si mancare in aceeasi farfurie va veti da intregul stil de alimentatie peste cap.

7. Mancati incet, mestecati fiecare muscatura si savurati gustul produsului alimentar. Pentru o digestie mai buna este bine sa mestecati bine mancarea si sa beti apa dupa fiecare masa.

8. Nu mai mancati nimic, nici macar o mica gustare, dupa cina. Daca va este foame, luati cateva inghitituri dintr-un produs un non-caloric sau beti ceva. Spalatul pe dinti dupa cina ajuta la reducerea tentatiei de a manca din nou.

9. Daca luati o gustare in timpul zilei, tratati-o ca pe un mini-masa. Snacks-uri sunt cele mai nutritive produse, deoarece contin glucide complexe si o mica cantitate de proteine si grasimi.

10. Incepeti ziua cu micul dejun. Este cea mai importanta masa a zilei. Dupa o noapte de odihna, organismul dumneavoastra are nevoie de o masa care va va oferi energie pentru restul zilei.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-07-2009/obiceiuri-zilnice-care-te-vor-ajuta-sa-slabesti-910473




Obiceiuri zilnice care te vor ajuta sa slabesti - articole medicale - startsanatate