ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Otetul de mere are si intrebuintari curative - articole medicale

Otetul de mere are si intrebuintari curativeBanalul otet de mere, folosit mai cu seama in salate, dar si diluat cu apa, ca si bautura terapeutica, este un antibacterian puternic.

Deoarece contine minerale vitale intaririi organismului, cum ar fi potasiul, calciul, magneziul, fosforul, sodiul si fierul, trateaza numeroase afectiuni ale sistemului digestiv si circulator.

Pana acum nu s-au inregistrat efecte adverse ale consumului moderat. Totusi, o administrare improprie, in cantitati mari, dauneaza sanatatii orale. Dintii se ingalbenesc si devin mai sensibili la rece, cald sau dulce, informeaza homeremediesweb.com. Tocmai de aceea se administreaza numai diluat in apa sau suc natural.

Otetul de mere se obtine din fructele verzi, coapte, taiate felii si lasate sa fermenteze. Produsul care se gaseste in magazine contine si alte minerale si enzime, obtinute strict din modul de prelucrare.

Se poate obtine si in casa

Din acest motiv, specialistii in medicina naturista recomanda obtinerea lui in casa, pentru a avea un nivel corespunzator al aciditatii.

Este considerat un antibiotic natural, pentru ca trateaza eficient infectiile. Normalizeaza nivelul colesterolului si este un bun remediu impotriva alergiilor de orice tip.

Otetul de mere trateaza si acneea, epuizarea musculara dupa antrenamentele fizice, imbunatateste digestia si intareste sistemul imunitar.

Afectiuni tratate cu otet de mere

Nutritionistii recomanda otetul de mere si pentru tratarea obezitatii. Unii specialisti cred ca el actioneaza strict asupra grasimilor din organism, prin reducerea lor drastica.

Altii cred insa ca eficienta dietei cu otet de mere consta in accelerarea metabolismului si functionarea corecta a organelor interne.

Specialistii recomanda consumul regulat, la fiecare masa, iar fiecare pahar de otet de mere trebuie diluat in apa.

Este eficient si pentru indepartarea respiratiei urat mirositoare. Prin actiunea sa antibacteriana de la nivelul cavitatii bucale, tratamentul cu otet de mere este perfect pentru recapatarea respiratiei proaspete.

Bun si pentru piele

Infectiile pielii, tenul acneic si celulita isi gasesc remediul in tratamentul cu lotiunile naturale din otetul obtinut in casa. Zonele afectate trebuie masate in fiecare seara, inainte de culcare, iar dimineata se indeparteaza de pe piele cu apa rece.

Constipatia, gazele stomacale si durerile asociate ulcerului dispar prin tratamentul cu otet de mere. Se bea de trei ori pe zi, inainte de fiecare masa si poate fi diluat atat cu apa, cat si cu suc natural de citrice.

Tot in acelasi mod se trateaza si diareea, prin actiunea antibacteriana rapida. Otetul de mere calmeaza iritatiile colonului si are rol protector asupra mucoasei stomacale.

Specialistii recomanda si diabeticilor consumul de otet de mere deoarece normalizeaza glicemia. In acest caz, se bea inainte de fiecare masa consistenta.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-20-2009/otetul-de-mere-intrebuintari-curative-859804




Otetul de mere are si intrebuintari curative - articole medicale - startsanatate