ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Otetul de mere te ajuta sa tii sub control glicemia - articole medicale

Otetul de mere te ajuta sa tii sub control glicemiaAtunci cand mananci, in sange rezulta zahar din alimentele consumate, corpul producand un hormon numit insulina, care duce zaharul catre celule. Daca nu este produsa insulina in cantitate suficienta sau corpul nu raspunde asa cum trebuie la aceasta, nivelul zaharului creste periculos de mult, ducand la oboseala, sete excesiva si vedere incetosata.

Atunci cand consumi otet in timpul meselor, conform carbohidrati au prezentat o crestere mai mica a cantitatii de zahar din sange fata de cei care nu au consumat. Pacientii prediabetici au vazut cea mai mare schimbare in acest sens, scapand de oboseala si setea care apareau dupa fiecare masa.

Ulterior, a avut loc un alt studiu, in care unor persoane sanatoase li s-a dat otet, un produs din alune de padure sau o solutie placebo alaturi de un mic dejun bogat in carbohidrati. Cercetatorii au descoperit ca subiectii care primisera otet aveau un procentaj de zahar in sange mai mic cu 55% si ca mancau cu 11-16% mai putine calorii decat restul.

Dozaj

Ai nevoie de aproximativ 6 lingurite de otet inghitit inainte sau in timpul mesei pentru cele mai bune rezultate. Cu cat bei mai mult otet, cu atat senzatia de satietate se mentine mai mult dupa masa.

Totusi, nu este bine nici sa exagerezi, caci se altfel se creeaza o aciditate mult prea crescuta in stomac si apar probleme, dar si iritatii ale gatului.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alimente/otetul-de-mere-te-ajuta-sa-tii-sub-control-glicemia-1174556




Otetul de mere te ajuta sa tii sub control glicemia - articole medicale - startsanatate