ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Pe barbati ii ingrasa stresul de a nu se afla la conducere - articole medicale

Pe barbati ii ingrasa stresul de a nu se afla la conducereFemeile si barbatii castiga in greutate in moduri cu totul diferite, chiar daca si unii si altii reactioneaza la stres ingrasandu-se. Motivul stresului este insa foarte diferit.

Conform unui studiu publicat de Jurnalul American de Epidemiologie, realizat de cercetatorii de la Harvard, care au monitorizat 1.355 de barbati si femei din SUA timp de 9 ani, femeile se ingrasa din cauza stresului legat de situatia financiara, joburile solicitante, relatiile proaste din familie sau atunci cand se simt limitate de circumstantele propriilor existente.

Spre deosebire ele, barbatii se ingrasa doar din cauza stresului legat de serviciu si doar atunci cand le lipseste autoritatea de a lua decizii sau atunci cand li se refuza oportunitatea de a se dezvolta, de a invata lucruri noi, conform health.yahoo.com.

Spre deosebire de femei, barbatii nu castiga in greutate din cauza problemelor familiale sau daca se simt nefericiti, neimpliniti la nivel personal.

Studiul a mai scos la iveala faptul ca atunci cand sunt expusi unui stres psihologic de durata, cei cu un index de masa corporala mare tind sa acumuleze mai multe kilograme decat cei care au o greutate normala.

Pentru a face fata situatiilor stresante, in general, multivitaminele sunt recomandate, mai ales pentru cantitatea mare de antioxidanti continuta. La fel de important este somnul, dieta echilibrata si miscarea.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-16-2009/pe-barbati-ii-ingrasa-stresul-de-a-nu-se-afla-la-conducere-921236




Pe barbati ii ingrasa stresul de a nu se afla la conducere - articole medicale - startsanatate