ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Pericolele suplimentelor naturale - simptome ale menopauzei la 11 ani - articole medicale

Pericolele suplimentelor naturale - simptome ale menopauzei la 11 aniO fetita de numai 11 ani, cu o problema de sanatate relativ comuna, care facea ca parul ei sa cada, careia i se recomandase sa ia un supliment natural, a ajuns sa aiba simptome specifice menopauzei.

Fetita, care nu a fost numita, si familia ei au inteles, din pacate, pe propria piele, ce efecte secundare poate avea un astfel de tratament, relateaza prostata marita, s-a trezit, inca din a doua luna, ca are bufeuri zilnic.

Imediat ce a intrerupt administrarea suplimentului, dupa inca o luna, au disparut si acestea. A venit si prima menstruatie, insa aceasta si cele care au urmat au tinut cu mult mai mult decat in mod normal, respectiv cate 15 zile, situatie care a ramas neschimbata timp de un an, chiar daca tratamentul fusese intrerupt.

Potrivit medicilor, simptomele pot fi explicate prin faptul ca nivelul de estrogen din organismul ei a scazut drastic.

Desi suplimentul a fost testat pe barbati, nu se cunosteau cu certitudine efectele sale asupra femeilor si copiilor, se mentioneaza intr-un raport publicat de jurnalul Pediatrics.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/tratament/pericolele-suplimentelor-naturale-simptome-specifice-menopauzei-la-11-ani-1193655




Pericolele suplimentelor naturale - simptome ale menopauzei la 11 ani - articole medicale - startsanatate