ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Pestele te ajuta sa-ti pastrezi ochii sanatosi - articole medicale

Pestele te ajuta sa-ti pastrezi ochii sanatosiPe langa faptul ca te ajuta sa-ti pastrezi o silueta frumoasa, pestele, mai ales cel gras, precum tonul sau somonul, contine nutrienti care incetinesc degenerarea acuitatii vizuale, ce poate duce chiar la orbire.

Odata cu procesul imbatranirii, detaliile sunt din ce in ce mai greu de observat, iar situatia se agraveaza cu timpul. Acesta este doar primul pas catre orbire, conform The Telegraph.

Din ce in ce mai multe persoane sufera de aceasta afectiune; numai in Marea Britanie peste 200.000 de oameni sunt afectati de aceasta.

Specialistii sunt de parere ca simpla consumare a acestor tipuri de peste, bogate in acizi grasi omega 3, de doua ori pe saptamana, te tin departe de aparitia bolilor ochiului.

Concluzia cercetatorilor se bazeaza pe obiceiurile alimentare ale oamenilor. Astfel, in cadrul unui studiu publicat in British Journal of Ophthalmology, in care au fost monitorizate 3.000 de persoane pe parcursul a opt ani, s-a descoperit ca somonul si tonul pot proteja intr-adevar ochii.

Acizi grasi din peste si putini carbohidrati

In afara pestelui, benefica pentru ochi mai este si painea din grau, care elibereaza treptat in sange zaharul, si care lupta astfel impotriva bolilor degenerative ale ochilor.

Practic, o dieta bogata in acizi omega 3 si cu putini carbohidrati reduce riscul avansarii bolilor ochiului cu 50%, se mentioneaza in studiu.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/06-09-2009/pestele-te-ajuta-sa-ti-pastrezi-ochii-sanatosi-780353




Pestele te ajuta sa-ti pastrezi ochii sanatosi - articole medicale - startsanatate