ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Pilula antisforait, in teste - articole medicale

Pilula antisforait, in testeCercetatorii americani testeaza in prezent o pilula antisforait, care ar curma suferinta milioanelor de neveste afectate de insomnie din cauza "vocalizelor nazale" ale sotilor.

Medicamentul-minune, care se administreaza o data pe zi, a fost gandit initial ca un tratament pentru slabit, relateaza Daily Mail. Abia apoi s-a observat ca are si alte proprietati.

In cursul testelor realizate in ultimele 6 luni, s-a observat ca Qnexa este eficient in 70% din cazuri. Alte teste urmeaza sa stabileasca in ce masura acelasi medicament amelioreaza si apneea, afectiune inrudita cu sforaitul.

Daca se va dovedi eficient, medicamentul ar putea fi utilizat si pentru presiunea arteriala mare si bolile de inima, amebele aflate in stransa legatura cu apneea.

In cadrul testelor realizate pe voluntari cu varste cuprinse intre 30 si 65 de ani, s-a descoperit ca subiectii care sufereau de apnee s-au trezit de mai putine ori pe noapte, de la 46 de ori in decurs de 60 de minute la doar 14.

Intre 10 si 30% dintre adulti au o respiratie defectuoasa pe timpul somnului, arata statisticile. Apneea este cel mai des intalnita, ea afectand 4% dintre barbati si 2% dintre femei. Apare cel mai des dupa 40 de ani, chiar daca acesta nu e o regula, putand fi intalnita chiar si in cazul copiilor. Aproximativ jumatate dintre obezi sufera de apnee.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-02-2010/pilula-antisforait-in-teste-992137




Pilula antisforait, in teste - articole medicale - startsanatate