ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Pilula care reface muschii si intarzie imbatranirea - articole medicale

Pilula care reface muschii si intarzie imbatranireaRefacerea muschilor, a caror vigoare s-a pierdut odata cu trecerea anilor, ar putea fi doar o chestiune de timp. O simpla pastila i-ar putea reconstrui si nimic n-ar mai trada varsta celui care se "trateaza" astfel.

O echipa de cercetatori americani si danezi a reusit sa afle ingredientul de baza al acestei pilule. Conform Daily Mail, care citeaza jurnalul medical EMBO Molecular Medicine, este vorba despre o proteina care trimite semnale celulelor stem, transmitandu-le sa repare muschii.

Cercetatorii sunt de parere ca, pe masura ce imbatranim, mesajul care ajunge la celulele stem este din ce in ce mai slab, de unde si reactia intarziata sau mai putin eficace a acestora.

In prezent se lucreaza la realizarea unui medicament care sa aiba la baza aceasta proteina ce ar putea incetini procesul imbatranirii.

Cand medicamentul va fi gata, ar putea fi administrat oamenior cat inca sunt relativ tineri, pentru a fi siguri ca la 60, 70, 80 de ani muschii lor sunt inca puternici.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-01-2009/pilula-care-reface-muschii-si-intarzie-imbatranirea-904023




Pilula care reface muschii si intarzie imbatranirea - articole medicale - startsanatate