ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Pilula care sterge amintirile urate, testata pe animale - articole medicale

Pilula care sterge amintirile urate, testata pe animaleO pilula capabila sa stearga amintirile urate, cum ar fi cele de dupa o despartire sau chiar cele indepartate, din timpul scolii, cand colegii te tachinau, ar putea aparea in curand pe piata.

Cercetatorii de la Friedrich Miescher Institute, in Elvetia, au testat o asemenea pastila pe animale. In cazul acestora, dupa administrarea tratamentului, cainilor nu le-a mai fost teama de sunetele asociate cu socurile electrice, de care erau ingroziti anterior.

Pilula actioneaza asupra creierului, in zona care este asociata cu temerile sau amintirile neplacute, relateaza Daily Mail, si ar putea fi de un real ajutor mai ales soldatilor care se intorc de pe front, care adesea sufera de stres post-traumatic, sau persoanelor care sufera de fobii dobandite in urma unor evenimente neplacute de viata.

Totusi, unii invoca lipsa de etica a unui asemenea tratament, spunand ca nimeni nu ar trebui lipsit de propriile amintiri, indiferent cat de neplacute ar fi ele.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-14-2009/pilula-care-sterge-amintirile-urate-testata-pe-animale-885336




Pilula care sterge amintirile urate, testata pe animale - articole medicale - startsanatate