Brusturele * Casul-popii,
nalba * Cimbrul *
Ciubotica-cucului *
Coada-calului *
Coada-soricelului * Cretisoara
* Dragaica, sinzienele *
Filimica * Leurda *
Macrisul-iepurelui * Mustelul.
* Nucul * Obligeana* Papadia*
Patlagina-ingusta * Pedicuta *
Potbalul * Porumbul *
Pufulita-cu-flori-mici *
Salvia, jalesul * .Splinuta *
Sunatoarea * Tataneasa *
Traista-ciobanului *
Turita-mare * Urzica *
Urzica-moarta-galbena *
Ventrilica * Viscul *
Rostopasca * Afinul *
Albastrelele * Anasonul *
Andiva * Anghinarea *
Arahidele * Ardeiul *
Castanul * Ceapa *
Cerentelul * Chimenul *
Cicoarea * Cidrul *
Coacazul negru * Crusinul *
Curmalul * Dovleacul *
Dudul * Fasolea * Frasinul
* Galbenelele * Graul *
Gutuia * Hreanul * Inul *
Menta (Isma - buna) *
Lamaia * Lemnul dulce *
Levantica * Lumanarica *
Macul de camp * Maghiranul *
Marul * Morcovul * Murul
* Mustarul. Mustarul alb. *
Nalba * Odoleanul
(Valerina) * Orzul *
Ovazul * Paducelul *
Pelinul * Pepenele galben *
Piersicul * Pinul *
Plamanarica * Plopul *
Polenul * Portocalul *
Porumbarul * Prunele *
Rachitanul * Roinita *
Salata verde * Sapunarita *
Schinelul * Scortisoara *
Smochinele * Socul * Soia
* Spanacul * Stafidele *
Stejarul * Strugurii *
Stevia * Talpa gastii *
Tarhonul * Teiul * Trei
frati patati * Telina *
Tintaura * Urgurasul *
Usturoiul * Varza * Vascul
* Zmeurul
Ierburi suedeze - (reteta
"Micului bitter suedez" si
"Manuscris Vechi") * Vinul
pentru inima * Amestec de
ceaiuri pentru masa de familie
http://www.freemail.atlastelecom.ro/~sam
uboy/index.php