ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Popcornul, bun pentru sanatate - articole medicale

Popcornul, bun pentru sanatateActivitatea ta preferata atunci cand privesti un film, respectiv rontaitul banalului popcorn, ar putea sa-ti aduca beneficii nebanuite, cum ar fi acela de a te apara de cancer.

Si asta pentru ca aceasta gustare contine cantitati surprinzator de mari de antioxidanti numiti polifenoli, care se gasesc si in cereale, dupa cum au descoperit cercetatorii citati de The Independent.

Despre polifenoli se crede ca sunt vitali in lupta cu cancerul, bolile de inima si alte afectiuni, relateaza si The Sun. Surprinzator este insa ca polifenolii din banalele "floricele" se afla in cantitati mult mai mari decat cei care se gasesc in cereale sau chiar in fructele proaspete, legume, ciocolata, vin, cafea si ceai.

Descoperirea apartine profesorului Joe Vinson si echipei sale de la Universitatea Scanton din Pennsylvania si a fost facuta publica marti, cu prilejul unei intalniri anuale de profil din Washington DC.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-19-2009/popcornul-bun-pentru-sanatate-858818




Popcornul, bun pentru sanatate - articole medicale - startsanatate