ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Rasfata-te cu o baie naturista - articole medicale

Rasfata-te cu o baie naturistaBaia naturista este metoda simpla si eficienta de realaxare, prin care te lasi rasfatat de plantele si florile tale preferate.

Nu ai nevoie decat de cateva prosoape, lumanari parfumate pentru creearea unui ambient placut, plante si flori uscate pentru baie si multa liniste, informeaza ehow.com.

Se pregateste usor, iar efectul este garantat. Sunt sapte pasi pe care ii vei face pentru a te putea bucura de baia ta naturista, dar vor merita din plin efortul.

Mai intai taie un prosop subtire, din bumbac, in forma patrata. Aseaza plantele si florile uscate preferate in mijloc si leaga prosopul ca intr-o legatura.

Aseaza-l intr-un vas adanc, de email si umple-l cu apa fierbinte. Dupa cinci minute, varsa apa fierbinte si aseaza legatura astfel inmuiata intr-un borcan cu capac.

Asteapta inca 15 minute pentru ca aromele sa se omogenizeze. Intre timp pregateste-ti baia obisnuita. Asigura-te ca nu iti lipsesc spumantul preferat, lumanarile pe margine si mult abur.

Aseaza legatura ta naturista in apa, iar dupa zece minute poti intra si tu in baia relaxanta. Bucura-te de ea si de efectul plantelor pe care le folosesti.

Sunt recomandate dafinul, musetelul, levantica, lamaia, menta, trandafirii si cimbrul. Efectul lor calmant, mirosul deosebit si actiunea rapida le recomanda pentru o seara de rasfat in baia naturista realizata chiar de tine.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-02-2009/rasfata-te-cu-o-baie-naturista-872900




Rasfata-te cu o baie naturista - articole medicale - startsanatate