ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Remedii naturale pentru aproape orice - articole medicale

Remedii naturale pentru aproape oricePentru orice problema, exista si un remediu. Iar daca nu stapanesti inca proprietatea de a te vindeca folosind puterea gandului, afla ca natura iti pune totul la indemana, doar sa stii sa cauti.

Ulei de menta Pentru a ameliora durerile de cap, freaca-ti tamplele cu ulei de menta, care are proprietati analgezice, conform wholeliving.com.

Ghimbir Uleiurile volatile din ghimbir sunt folosite de timpuri stravechi pentru congestia nazala si a pieptului. Fierbe timp de 10 minute radacina de ghimbir si apoi strecoara. Consuma lichidul rezultat si te vei simti mult mai bine.

Rozmarin Daca vrei un strop de energie in plus, miroase rozmarin. Unele studii au aratat ca aceasta planta aromatica induce starea de alerta si imbunatateste memoria. Inainte de un examen, miroase rozmarin sau inhaleaza mirosul uleiului essential de rozmarin.

Andive, masline Scapa de pofta de dulce dupa model chinezesc, mancand andive, legume verzi gatite sau masline.

Peste Daca ai ochii uscati, mananca peste, mai ales somon, sardine sau macrou, pentru ca acestea contin acizi grasi omega 3, pe care organismul ii foloseste inclusiv pentru a produce lacrimile.

Afine Unele studii au aratat ca afinele imbunatatesc vederea pe timp de noapte. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, pilotii spuneau ca vad mai bine pe timp de noapte dupa ce li se dadea gem de affine. 20 - 25 de miligrame de extract de afine vor face minuni mai ales in primele ore de la administrare.

Banane Cei care consuma alimente bogate in potasiu sunt mai putin predispusi la hipertensiune. In aceasta categorie intra bananele, portocalele si pepenele galben.

Lavanda Pentru a scapa de stres si a te pregati de culcare, picura cativa stropi de ulei de lavanda in cada cu apa fierbinte. Pune-ti o muzica lina in timp ce te imbaiezi si vei vedea cum stresul dispare.

Capsaicina Ingredientul extras din ardeii iuti va ameliora durerile musculare si articulare, dupa cum au aratat mai multe studii. Cauta cremele care au acest ingredient si foloseste-le de doua sau trei ori pe zi.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/12-07-2009/remedii-naturale-pentru-aproape-orice-968864




Remedii naturale pentru aproape orice - articole medicale - startsanatate