ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Renunta si la indulcitorii artificiali daca esti la dieta! - articole medicale

Renunta si la indulcitorii artificiali daca esti la dieta!Daca esti la dieta si ai inlocuit zaharul cu indulcitori artificiali, afla ca n-ai procedat bine. Daca tot esti decis sa slabesti, exclude-i si pe acestia din alimentatie.

Nu de alta, dar indulcitorii artificiali nu te ajuta sa slabesti, existand chiar banuiala ca te-ar ajuta sa iei proportii, folositi o perioada indelungata de timp. Si asta pentru ca organismul nu este in stare sa distinga intre zahar si indulcitorii artificiali fara zahar, dupa cum relateaza Daily Mail.

Prin urmare, indulcitorii artificiali se comporta la fel ca si zaharul, activand senzorii din intestine si ducand la absorbtia glucozei. Urmarea: o cantitate suplimentara de zahar si toate caloriile care vin de aici. Iar pentru cel aflat la dieta, asta inseamna ca nu va slabi. Pe termen lung, chiar va lua in greutate.

In organism exista celule "antrenate" sa detecteze zaharul sau indulcitorii, eliberand hormoni esentiali pentru trecerea acestora in sange, unde se arde sau se transforma in grasimi.

Cu alte cuvinte, organismul reactioneaza la indulcitorii artificiali la fel ca si in cazul zaharului, absorbindu-i si transformandu-i, in ultima instanta, in grasimi.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-03-2009/renunta-si-la-indulcitorii-artificiali-daca-esti-la-dieta-874269




Renunta si la indulcitorii artificiali daca esti la dieta! - articole medicale - startsanatate