ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Retete naturiste de balsam de buze - articole medicale

Retete naturiste de balsam de buzeAi buzele uscate si nu reusesti prin nicio metoda sa fii senzuala in orice moment al zilei? Ai incercat toate produsele cosmetice costisitoare pentru a avea buze frumoase si nimic nu a dat rezultate?

Poate ca este timpul sa incerci un balsam eficient, facut din ingrediente naturale chiar de tine, acasa. Buzele tale vor fi hranite, moi si senzuale pentru intrega zi, indiferent de sezon, informeaza wildroots.com.

Balsamul simplu de buze se obtine din glicerina, apa distilata si cateva picaturi de ulei esential de portocale, pentru culoarea naturala.

Amesteca bine aceste ingrediente si depoziteaza produsul la rece. Il vei putea folosi in doar cateva minute si chiar din prima zi vei avea buzele mult dorite.

Balsam de buze pentru sezonul rece

Dupa prima incercare, poti trece la retete mai complexe pentru balsamul tau de buze, cu care te vei rasfata in fiecare zi.

Ai nevoie de miere, ceara de albine, ulei de masline, fiole de vitamina E, ulei esential de portocale si unt de cacao.

Amesteca la foc mic uleiul de masline cu ceara de albine si untul de cacao. Dupa ce ai obtinut o pasta, indeparteaza-le de pe aragaz si adauga mierea, uleiul esential de portocale si fiola de vitamina E.

Amesteca bine si depoziteaza micul tau balsam la rece, pana obtii o pasta solida. Foloseste-l dimineata, atunci cand te-ai trezit si seara, inainte de culcare, pentru a actiona peste noapte.

In sezonul rece, menta face minuni pentru buzele tale uscate, crapate si lipsite de frumusetea naturala.

Prepara un nou produs naturist din ulei de floarea soarelui, ceara de albine, glicerina vegetala, o fiola de vitamina E si ulei esential de menta.

Amesteca bine toate ingredientele, pana obtii un produs solid, cu o aroma deosebita si efecte imediate pentru buzele tale grav afectate de temperaturile scazute.

Musetelul este si el un remediu natural perfect pentru o hidratare completa, iar mierea te va feri de orice iritatie a buzelor. Astfel, poti obtine si tu un balsam delicat din aceste doua ingrediente, la care mai adaugi ceara de albine si nelipsitele fiole de vitamina E.

Florile de musetel se toaca marunt si se lasa o luna intr-un vas in care ai adaugat cateva picaturi de ulei esential de migdale. Se depoziteaza intr-o incapere luminoasa, la cald.

Dupa ce ai obtinut un amestec care va face minuni pentru buzele tale, vei incepe sa iti prepari balsamul. Fierbe la foc mic ceara de albine si mierea. Dupa ce s-au amestecat in totalitate, indeparteaza-le de pe aragaz si adauga fiola de vitamina E.

Dupa ce s-a racit, poti adauga musetelul, care si-a lasat aroma in uleiul esential de migdale timp de o luna. Amesteca bine si lasa la rece cateva minute balsamul tau. Il poti folosi oricand, iar efectele le vei vedea dupa prima aplicare.

Rasfata-te cu un balsam de buze delicat

Meriti din cand in cand sa fii rasfatata cu cele mai bune produse cosmetice, pe care le obtii tu, acasa. Prepara un balsam de buze delicat din ciocolata si te vei simti senzuala, ingrijita si frumoasa.

Ai nevoie de unt de cacao, ulei esential de nuca de cocos, vitamina E si ciocolata lichida.

Incalzeste la foc mic toate ingredientele, adaugate treptat, pana obtii un amestec solid. Pastreaza-l la rece cateva minute si te poti rasfata cu balsamul tau de ciocolata in fiecare zi.

Daca ai tenul inchis, ciocolatiu, produsul este ideal pentru tine si il poti folosi la orice iesire cu prietenii sau iubitul.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-10-2009/retete-naturiste-de-balsam-de-buze-881615




Retete naturiste de balsam de buze - articole medicale - startsanatate